ksiegarnia-fachowa.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > nowości > Zarządzanie jakością
sortuj według tytułów: A-Z / Z-Aautorów: A-Z / Z-Adaty: od najstarszych / od najnowszych

książek: 21, strona 1 z 3
<<<  -  1  2  3  -  >>>

ZASADY ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ


SZCZEPAŃSKA K., wydawnictwo: WYD PW, 2018, wydanie I

cena netto: 51.30 Twoja cena  48,74 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Zasady zarządzania jakością Celem niniejszej publikacji jest przedstawienie w perspektywie zarządczej teoretycznych i praktycznych podstaw różnych klasyfikacji zasad zarządzania jakością oraz uporządkowanej ich charakterystyki. Cel... >>>

CAF W DOSKONALENIU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ USŁUG MEDYCZNYCH


STAWICKA M., wydawnictwo: WYD PW, 2018, wydanie I

cena netto: 44.55 Twoja cena  42,32 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

CAF w doskonaleniu zarządzania jakością usług medycznych Głównym celem badań podjętych przez autorów było opracowanie przykładowej matrycy CAF, która pozwoli zidentyfikować konieczne do przeprowadzenia udoskonalenia w szpitalu, a tym samym... >>>

POTENCJAŁ INNOWACYJNOŚCI SEKTORA ADMINISTRACJI PUBLICZNEJ


RZECZKOWSKI D., wydawnictwo: PWN, 2014, wydanie I

cena netto: 64.60 Twoja cena  61,37 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Potencjał innowacyjności sektora administracji publicznej W książce podjęto się wyjaśnienia powodów sukcesywnego spadku pozycji Polski w międzynarodowym rankingu innowacyjności sektora e-government, który cyklicznie jest opracowywany przez... >>>

PRODUKTY UBOCZNE PRZETWÓRSTWA OWOCÓW W PROJEKTOWANIU ŻYWNOŚCI


PACHOŁEK B., wydawnictwo: WYD UE POZNAŃ, 2019, wydanie I

cena netto: 30.00 Twoja cena  28,50 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Produkty uboczne przetwórstwa owoców w projektowaniu żywności 1.Konsumpcja i tendencje rozwoju rynku żywności 2.Zagospodarowanie produktów ubocznych przetwórstwa owoców w produkcji żywności 3.Uwarunkowania procesu projektowania żywności o... >>>

SYSTEMY ZARZĄDZANIA W ZNORMALIZOWANYM ŚWIECIE


ŁAŃCUCKI J. RED., wydawnictwo: WYD UE POZNAŃ, 2019, wydanie I

cena netto: 44.55 Twoja cena  42,32 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Systemy zarządzania w znormalizowanym świecie Przedmiotem i celem podręcznika jest możliwie kompleksowe przedstawianie różnych aspektów teoretycznych i praktycznych procesów normalizowania systemów zarządzania w kontekście dobrych praktyk... >>>

SPEKTROSKOPIA OPTYCZNA W OCENIE JAKOŚCI ŻYWNOŚCI


SIKORSKA E., wydawnictwo: WYD UE POZNAŃ, 2019, wydanie I

cena netto: 50.60 Twoja cena  48,07 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności    1.Koncepcja zastosowania spektroskopii optycznej do oceny jakości żywności 2.Techniki spektroskopii optycznej stosowane w badaniach żywności 3.Pomiar widm żywności 4.Metody... >>>

URZĘDOWA KONTROLA ŻYWNOŚCI TEORIA I PRAKTYKA


KORZYCKA M. WOJCIECHOWSKI P. RED., wydawnictwo: WYD UW, 2019, wydanie I

cena netto: 33.80 Twoja cena  32,11 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Urzędowa kontrola żywności: teoria i praktyka Zbiór tekstów poświęconych analizie obecnych rozwiązań oraz projektowanych modeli funkcjonowania urzędowej kontroli żywności w Polsce w kontekście prawa administracyjnego, finansowego, rolnego i... >>>

KOSZTY NIEZGODNOŚCI W DOSKONALENIU JAKOŚCI ZARZĄDZANIA SZPITALEM PUBLICZNYM


KISTER A., wydawnictwo: UMCS, 2019, wydanie I

cena netto: 42.39 Twoja cena  40,27 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Koszty niezgodności w doskonaleniu jakości zarządzania szpitalem publicznym Recenzowana pozycja jest dziełem koncepcyjnie spójnym, ukazującym – moim zdaniem – autentyczny namysł Autorki nad tytułowym zagadnieniem doskonalenia... >>>

FUNKCJONOWANIE SZPITALI W AMERYKAŃSKIM SYSTEMIE OCHRONY ZDROWIA WNIOSKI DLA POLSKI


WICHROWSKA E., wydawnictwo: WOLTERS KLUWER, 2018, wydanie I

cena netto: 111.35 Twoja cena  105,78 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Funkcjonowanie szpitali w amerykańskim systemie ochrony zdrowia Wnioski dla Polski Książka stanowi kompleksowe omówienie funkcjonowania szpitali w amerykańskim systemie zdrowia. Wskazano w niej możliwości implementacji tych regulacji w... >>>

ZNACZENIE ROŚLINNYCH METABOLITÓW WTÓRNYCH W KSZTAŁTOWANIU JAKOŚCI SENSORYCZNEJ I ZDROWOTNEJ PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH Z BURAKA ĆWIKŁOWEGO


MIKOŁAJCZYK-BATOR K., wydawnictwo: WYD UE POZNAŃ, 2018, wydanie I

cena netto: 29.00 Twoja cena  27,55 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Znaczenie roślinnych metabolitów wtórnych w kształtowaniu jakości sensorycznej i zdrowotnej produktów spożywczych z buraka ćwikłowego 165 stron, B5, oprawa miękka... >>>

książek: 21, strona 1 z 3
<<<  -  1  2  3  -  >>>

Jeśli chcesz wiedzieć czy coś nowego pojawiło się w tym dziale, możesz subskrybować nowości z tego działu podając swój e-mail. Jeśli pojawi się coś nowego na półce, otrzymasz informację.

aktualny dział:
Zarządzanie jakością
Twój e-mail:
zapisanie/wypisanie:
preferowany język:

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2019