ksiegarnia-fachowa.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > nowości > Zarządzanie jakością
sortuj według tytułów: A-Z / Z-Aautorów: A-Z / Z-Adaty: od najstarszych / od najnowszych

książek: 27, strona 1 z 3
<<<  -  1  2  3  -  >>>

PRAWNE ASPEKTY NORM TECHNICZNYCH NORMALIZACJA JAKO WSPARCIE LEGISLACJI ADMINISTRACYJNEJ


FISCHER B., wydawnictwo: WOLTERS KLUWER, 2017, wydanie I

cena netto: 178.85 Twoja cena  169,91 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Prawne aspekty norm technicznych Normalizacja jako wsparcie legislacji administracyjnej Regulacje z wykorzystaniem norm technicznych, wspierane przez Unię Europejską, stają się niezbędne już nie tylko w sferze techniki. Obecnie nie ma w... >>>

OPAKOWANIA A ŚRODOWISKO WYMAGANIA STANDARDY PROJEKTOWANIE ZNAKOWANIE


ŻAKOWSKA H., wydawnictwo: PWN, 2017, wydanie I

cena netto: 75.55 Twoja cena  71,77 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Opakowania a środowisko Wymagania, standardy, projektowanie, znakowanie Autorka podjęła się kompleksowej analizy i opisania problemu wzajemnych związków opakowań i środowiska. Zaprezentowane podejście do powiązanych obszarów badań i... >>>

TOWAROZNAWSTWO ŻYWNOŚCI


PACHOŁEK B. ZMUDZIŃSKI W. PODSIADŁOWSKA J., wydawnictwo: UE POZNAŃ, 2015, wydanie I

cena netto: 29.25 Twoja cena  27,79 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

TOWAROZNAWSTWO ŻYWNOŚCI Niniejsze materiały dydaktyczne przeznaczone są głównie dla studentów kierunku towaroznawstwa studiów pierwszego stopnia Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu i dostosowane do programu przedmiotu towaroznawstwo... >>>

ZNACZENIE BADAŃ NAD TRWAŁOŚCIĄ ŻYWNOŚCI W ASPEKCIE ZAPEWNIENIA JEJ JAKOŚCI I BEZPIECZEŃSTWA KONSUMENTA


SAMOTYJA U., wydawnictwo: UE POZNAŃ, 2016, wydanie I

cena netto: 29.90 Twoja cena  28,41 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

ZNACZENIE BADAŃ NAD TRWAŁOŚCIĄ ŻYWNOŚCI W ASPEKCIE ZAPEWNIENIA JEJ JAKOŚCI I BEZPIECZEŃSTWA KONSUMENTA Postrzeganie trwałości w odniesieniu do informacji zawartych na etykiecie wpływa na poziom bezpieczeństwa konsumenta, jego satysfakcję... >>>

SMAK GORZKI W KSZTAŁTOWANIU JAKOŚCI ŻYWNOŚCI


KIKUT-LIGAJ D., wydawnictwo: UE POZNAŃ, 2015, wydanie I

cena netto: 43.35 Twoja cena  41,18 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

SMAK GORZKI W KSZTAŁTOWANIU JAKOŚCI ŻYWNOŚCI Publikacja zawiera przegląd najnowszej wiedzy na temat złożoności mechanizmów biochemicznej identyfikacji smaku gorzkiego oraz jego funkcji w żywności i żywieniu. W części empirycznej autor... >>>

ZARZĄDZANIE I ORGANIZACJA ŚRODOWISKA PRACY


GÓRSKA E. LEWANDOWSKI J., wydawnictwo: WYD PW, 2016, wydanie II

cena netto: 62.45 Twoja cena  59,33 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Zarządzanie i organizacja środowiska pracy Autorzy w swoim podręczniku starali się usystematyzować wiedzę na temat zarządzania wykorzystując wyniki badań, krajowych i zagranicznych, ośrodków naukowych oraz własne doświadczenia naukowe,... >>>

WSPÓŁRZĘDNOŚCIOWE SYSTEMY POMIAROWE


RATAJCZYK E. WOŹNIAK A., wydawnictwo: WYD PW, 2016, wydanie II

cena netto: 70.10 Twoja cena  66,60 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Współrzędnościowe systemy pomiarowe W podręczniku omówiono budowę, właściwości i działanie współrzędnościowych maszyn pomiarowych, rodzaje konstrukcji, układy pomiarowe (inkrementalne, kodowe i interferencyjne), sondy i procedury pomiarowe... >>>

PODSTAWY ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ


SZCZEPAŃSKA K., wydawnictwo: WYD PW, 2017, wydanie II

cena netto: 40.85 Twoja cena  38,81 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Podstawy zarządzania jakością Książka przedstawia teoretyczne podstawy zarządzania jakością w ujęciu zarządzania operacyjnego. Przedstawia zagadnienia teorii jakości, systemów jakości, ekonomiki jakości oraz metod wspomagających... >>>

SPC STATYSTYCZNE STEROWANIE PROCESAMI PRODUKCJI


SAŁACIŃSKI T., wydawnictwo: WYD PW, 2016, wydanie II

cena netto: 35.70 Twoja cena  33,92 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

SPC – statystyczne sterowanie procesami produkcji W podręczniku przedstawiono podstawową wiedzę wraz z przykładami zastosowania, niezbędną do statystycznego sterowania procesami produkcyjnymi, w których jakość jest sprawą priorytetową.... >>>

NIEZAWODNOŚĆ I BEZPIECZEŃSTWO


SZOPA T., wydawnictwo: WYD PW, 2016, wydanie II

cena netto: 44.65 Twoja cena  42,42 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Niezawodność i bezpieczeństwo Książka jest adresowana do studentów uczelni technicznych, w tym przede wszystkim wydziałów mechanicznych. Przedstawiono w niej podstawowe zagadnienia z zakresu bezpieczeństwa i niezawodności: modelowanie i... >>>

książek: 27, strona 1 z 3
<<<  -  1  2  3  -  >>>

Jeśli chcesz wiedzieć czy coś nowego pojawiło się w tym dziale, możesz subskrybować nowości z tego działu podając swój e-mail. Jeśli pojawi się coś nowego na półce, otrzymasz informację.

aktualny dział:
Zarządzanie jakością
Twój e-mail:
zapisanie/wypisanie:
preferowany język:

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2018