ksiegarnia-fachowa.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > nowości i wznowienia polskie > Kulinaria
sortuj według tytułów: A-Z / Z-Aautorów: A-Z / Z-Adaty: od najstarszych / od najnowszych

książek: 12, strona 1 z 2
<<<  -  1  2  -  >>>

KSZTAŁTOWANIE JAKOŚCI ŻYWNOŚCI WYBRANE ZAGADNIENIA


MAŁECKA M. SAMOTYJA U., wydawnictwo: UE POZNAŃ, 2018, wydanie I

cena netto: 36.00 Twoja cena  34,20 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Kształtowanie jakości żywności Wybrane zagadnienia Podręcznik, napisany przez zespół uznanych specjalistów z zakresu towaroznawstwa, należy do nielicznych opracowań naukowych tak kompleksowo oraz w sposób pogłębiony omawiających... >>>

BEZ GLUTENU BEZ WYRZECZEŃ NATCHNIONE PRZEPISY DLA BEZGLUTENOWCÓW, WEGETARIAN I CAŁEJ RESZTY ŚWIATA


MADEJSKA W., wydawnictwo: SEPTEM, 2018, wydanie II

cena netto: 40.60 Twoja cena  38,57 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Bez glutenu Bez wyrzeczeń Natchnione przepisy dla bezglutenowców, wegetarian i całej reszty świata innowacyjny przepis na zakwas chleb bez grama drożdży jeszcze więcej przepisów na każdą porę dnia nowe receptury bez... >>>

LITERATURA OD KUCHNI W KRĘGU DAWNEJ KULTURY KRAJÓW ROMAŃSKICH


GĘSICKA A. RED., wydawnictwo: ADAM MARSZAŁEK, 2018, wydanie I

cena netto: 29.40 Twoja cena  27,93 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Literatura od kuchni W kręgu dawnej kultury krajów romańskich Tom, który Czytelnik trzyma w ręce, wpisuje się w nurt współczesnych zainteresowań, naukowych i popularyzatorskich, skoncentrowanych na tematyce żywieniowej w odniesieniu do... >>>

TWÓJ DOMOWY SER SERY POCHODZĄCE Z WŁOCH I RESZTY ŚWIATA


VALLI A., wydawnictwo: CEDEWU, 2018, wydanie I

cena netto: 50.15 Twoja cena  47,64 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Twój domowy ser Sery pochodzące z Włoch i reszty świata - Podstawowa metoda przygotowania sera - Sery włoskie i z innych krajów - Nowe receptury, nowe triki i nowe sekrety Przygotowanie posiłków w domu ma same zalety: je się smaczniej,... >>>

BADANIE TOWARÓW SPOŻYWCZYCH


KUBIŃSKA-JABCOŃ E. KUBIŃSKI W. NIEKURZAK M., wydawnictwo: PWN, 2018, wydanie I

cena netto: 64.60 Twoja cena  61,37 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Badanie towarów spożywczych Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów – tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów... >>>

EDUKACJA ŻYWIENIOWA


CONTENTO I.R., wydawnictwo: PWN, 2018, wydanie I

cena netto: 217.90 Twoja cena  207,01 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Edukacja żywieniowa Tytuł oryginalny: Nutrition education. Linking Research, Theory, and Practice Oddajemy do rąk Czytelników pierwszy w Polsce podręcznik edukacji żywieniowej. Książka Isobel Contento to kompendium wiedzy o tym, jak... >>>

W RESTAURACJI


RIBBAT C., wydawnictwo: MEDIA RODZINA, 2017, wydanie I

cena netto: 39.00 Twoja cena  37,05 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

W restauracji Wciągająca jak thriller, rzetelna jak encyklopedia, W restauracji to książka dla wszystkich, którzy lubią jeść, ale jeszcze bardziej lubią wiedzieć. W restauracjach nigdy nie chodzi wyłącznie o jedzenie. Bywanie w... >>>

SPERSONALIZOWANA DIETA


SEGAL E. ELINAV E., wydawnictwo: RELACJA, 2018, wydanie I

cena netto: 39.89 Twoja cena  37,90 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Spersonalizowana dieta A gdyby okazało się, że nie istnieje ani jeden produkt spożywczy, który byłby dobry dla wszystkich? Że nie wszyscy tyją od czekolady i nie wszystkim służą świeże warzywa? W znanym na całym świecie Instytucie... >>>

COOKENTIALS NOWY PRZEPIS NA PRZEPIS


LEWIŃSKI P., wydawnictwo: RELACJA, 2016, wydanie I

cena netto: 49.90 Twoja cena  47,41 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Cookentials Nowy przepis na przepis „Cookentials” to esencja gotowania. 52 przepisy na cały rok, aby choć raz w tygodniu poczuć radość z gotowania. Casserole z chorizo brzmi jak „pół dnia w kuchni”? Dzięki &... >>>

ISTOTA RYŻU O DUSZY JAPOŃSKIEGO JEDZENIA


BOOTH M., wydawnictwo: PWN, 2018, wydanie I

cena netto: 42.69 Twoja cena  40,56 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Istota ryżu O duszy japońskiego jedzenia Poznajcie oszałamiające bogactwo japońskiej kuchni – jej smaków, zapachów i rytuałów! Autor książki Sushi i cała reszta po dziesięciu latach zapragnął wrócić do Japonii, żeby głębiej wniknąć... >>>

książek: 12, strona 1 z 2
<<<  -  1  2  -  >>>

Jeśli chcesz wiedzieć czy coś nowego pojawiło się w tym dziale, możesz subskrybować nowości z tego działu podając swój e-mail. Jeśli pojawi się coś nowego na półce, otrzymasz informację.

aktualny dział:
Kulinaria
Twój e-mail:
zapisanie/wypisanie:
preferowany język:

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2018