ksiegarnia-fachowa.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   1 egz. / 23.00 21,85   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki

DRÓB PODSTAWY GOTOWANIA


SURMACZ- DUCZYŃSKA R.

wydawnictwo: BWM , rok wydania 2009, wydanie I

cena netto: 23.00 Twoja cena  21,85 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Pierwsza część doskonałej serii dla kuchennych debiutantów!
Niedługo ukażą się książki dotyczące dań mięsnych, ryb, zup i dań jednogarnkowych.
Nowi adepci sztuki kulinarnej poznają tajniki dzielenia drobiu na porcje i profesjonalnej obróbki mięsa. Czeka tu na nich także 100 prostych i wykwintnych przepisów na pyszności z kurczaka i indyka. Sprawdź, jak uświetnić karnawałowe przyjęcie przekąskami z drobiu, naucz się podawać okazałą pieczoną kaczkę i przyrządzać przysmak dzieci – nuggetsy z kurczaka.


64 strony, oprawa twarda

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2024