ksiegarnia-fachowa.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > nowości > Kulinaria
sortuj według tytułów: A-Z / Z-Aautorów: A-Z / Z-Adaty: od najstarszych / od najnowszych

książek: 227, strona 1 z 23
<<<  -  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  -  >>>

MODELE BIZNESU GOSPODARSTW AGROWINNYCH


HOŁODNIK D., wydawnictwo: CEDEWU, 2017, wydanie I

cena netto: 51.19 Twoja cena  48,63 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Modele biznesu gospodarstw agrowinnych Koneserzy wina mawiają, że „wino prawdę Ci powie" (in vino veritas), co z perspektywy menedżerskiej może oznaczać, że w „smaku" wina zawarte jest podejście do prowadzenia biznesu... >>>

SZTUKA USŁUGIWANIA JAK BYĆ DOBRYM KELNEREM


JANASIK A., wydawnictwo: CEDEWU, 2018, wydanie I

cena netto: 53.90 Twoja cena  51,21 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Sztuka usługiwania Jak być dobrym kelnerem Pierwsza książka wydana w języku polskim, poświęcona sztuce nowoczesnej obsługi kelnerskiej. Skupia się na tym, co w zawodzie kelnera jest najważniejsze - na umiejętnościach interpersonalnych,... >>>

KRAINA SMAKU W POJEMNIKU


KOBYLAŃSKA A., wydawnictwo: ADAM MARSZAŁEK, 2017, wydanie I

cena netto: 24.99 Twoja cena  23,74 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Kraina smaku w pojemniku Wstęp • 3 Wrapy z kurczakiem • 5 Sałatka bakłażanowa z kaszą gryczaną • 6 Świderki z pieczarkami w sosie pomidorowym • 7 Caprese na wykałaczkach z grzanką ziołową • 9 Sałatka oliwkowa... >>>

TOWAROZNAWSTWO ŻYWNOŚCI


PACHOŁEK B. ZMUDZIŃSKI W. PODSIADŁOWSKA J., wydawnictwo: UE POZNAŃ, 2015, wydanie I

cena netto: 29.25 Twoja cena  27,79 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

TOWAROZNAWSTWO ŻYWNOŚCI Niniejsze materiały dydaktyczne przeznaczone są głównie dla studentów kierunku towaroznawstwa studiów pierwszego stopnia Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu i dostosowane do programu przedmiotu towaroznawstwo... >>>

ZNACZENIE BADAŃ NAD TRWAŁOŚCIĄ ŻYWNOŚCI W ASPEKCIE ZAPEWNIENIA JEJ JAKOŚCI I BEZPIECZEŃSTWA KONSUMENTA


SAMOTYJA U., wydawnictwo: UE POZNAŃ, 2016, wydanie I

cena netto: 29.90 Twoja cena  28,41 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

ZNACZENIE BADAŃ NAD TRWAŁOŚCIĄ ŻYWNOŚCI W ASPEKCIE ZAPEWNIENIA JEJ JAKOŚCI I BEZPIECZEŃSTWA KONSUMENTA Postrzeganie trwałości w odniesieniu do informacji zawartych na etykiecie wpływa na poziom bezpieczeństwa konsumenta, jego satysfakcję... >>>

SMAK GORZKI W KSZTAŁTOWANIU JAKOŚCI ŻYWNOŚCI


KIKUT-LIGAJ D., wydawnictwo: UE POZNAŃ, 2015, wydanie I

cena netto: 43.35 Twoja cena  41,18 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

SMAK GORZKI W KSZTAŁTOWANIU JAKOŚCI ŻYWNOŚCI Publikacja zawiera przegląd najnowszej wiedzy na temat złożoności mechanizmów biochemicznej identyfikacji smaku gorzkiego oraz jego funkcji w żywności i żywieniu. W części empirycznej autor... >>>

TWÓJ DOMOWY WŁOSKI CHLEB


VALLI A., wydawnictwo: CEDEWU, 2017, wydanie I

cena netto: 50.15 Twoja cena  47,64 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Twój domowy włoski chleb - Chleb wykonany ręcznie i chleb przygotowany z użyciem automatu - Wszystkie tajemnice związane z drożdżami i inne - Wiele najnowszych przepisów Sądzę, że największą pochwałą, jaką można otrzymać w trakcie... >>>

STAROŻYTNA GRECJA OD KUCHNI


NOWAKOWSKA M., wydawnictwo: PWN, 2017, wydanie I

cena netto: 73.49 Twoja cena  69,82 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Starożytna Grecja od kuchni Jaka była rola uczty i sympozjonu, prócz czerpanej z niej rozrywki i radości z jedzenia i picia? Kto gotował dla Platona i Sokratesa? Gdzie były kobiety, podczas gdy ich mężowie biesiadowali? Jak wyglądały... >>>

TECHNOLOGIE PRODUKCJI CUKIERNICZEJ WYROBY CUKIERNICZE PODRĘCZNIK TOM 2 CZĘŚĆ 1 T.4 TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI CUKIERNIK


KAŹMIERCZAK M., wydawnictwo: WSIP, 2015, wydanie II

cena netto: 50.95 Twoja cena  48,40 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Technologie produkcji cukierniczej Wyroby cukiernicze Podręcznik Tom 2 Część 1 T.4 Technik technologii żywności cukiernik Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły... >>>

REPETYTORIUM + TESTY EGZAMIN ZAWODOWY KWALIFIKACJA T.10 KELNER


SZAJNA R., wydawnictwo: WSIP, 2017, wydanie I

cena netto: 50.95 Twoja cena  48,40 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Repetytorium + testy Egzamin zawodowy Kwalifikacja T.10 Kelner Repetytorium przygotowuje do egzaminu z kwalifikacji T.10. w zawodzie kelner. Pomaga powtórzyć najważniejsze wiadomości oraz sprawdzić wiedzę uczniów za pomocą testów i zadań... >>>

książek: 227, strona 1 z 23
<<<  -  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  -  >>>

Jeśli chcesz wiedzieć czy coś nowego pojawiło się w tym dziale, możesz subskrybować nowości z tego działu podając swój e-mail. Jeśli pojawi się coś nowego na półce, otrzymasz informację.

aktualny dział:
Kulinaria
Twój e-mail:
zapisanie/wypisanie:
preferowany język:

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2018