ksiegarnia-fachowa.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > nowości > Kulinaria
sortuj według tytułów: A-Z / Z-Aautorów: A-Z / Z-Adaty: od najstarszych / od najnowszych

książek: 12, strona 1 z 2
<<<  -  1  2  -  >>>

W RESTAURACJI


RIBBAT C., wydawnictwo: MEDIA RODZINA, 2017, wydanie I

cena netto: 39.00 Twoja cena  37,05 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

W restauracji Wciągająca jak thriller, rzetelna jak encyklopedia, W restauracji to książka dla wszystkich, którzy lubią jeść, ale jeszcze bardziej lubią wiedzieć. W restauracjach nigdy nie chodzi wyłącznie o jedzenie. Bywanie w... >>>

SPERSONALIZOWANA DIETA


SEGAL E. ELINAV E., wydawnictwo: RELACJA, 2018, wydanie I

cena netto: 39.89 Twoja cena  37,90 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Spersonalizowana dieta A gdyby okazało się, że nie istnieje ani jeden produkt spożywczy, który byłby dobry dla wszystkich? Że nie wszyscy tyją od czekolady i nie wszystkim służą świeże warzywa? W znanym na całym świecie Instytucie... >>>

COOKENTIALS NOWY PRZEPIS NA PRZEPIS


LEWIŃSKI P., wydawnictwo: RELACJA, 2016, wydanie I

cena netto: 49.90 Twoja cena  47,41 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Cookentials Nowy przepis na przepis „Cookentials” to esencja gotowania. 52 przepisy na cały rok, aby choć raz w tygodniu poczuć radość z gotowania. Casserole z chorizo brzmi jak „pół dnia w kuchni”? Dzięki &... >>>

ISTOTA RYŻU O DUSZY JAPOŃSKIEGO JEDZENIA


BOOTH M., wydawnictwo: PWN, 2018, wydanie I

cena netto: 42.69 Twoja cena  40,56 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Istota ryżu O duszy japońskiego jedzenia Poznajcie oszałamiające bogactwo japońskiej kuchni – jej smaków, zapachów i rytuałów! Autor książki Sushi i cała reszta po dziesięciu latach zapragnął wrócić do Japonii, żeby głębiej wniknąć... >>>

MODELE BIZNESU GOSPODARSTW AGROWINNYCH


HOŁODNIK D., wydawnictwo: CEDEWU, 2017, wydanie I

cena netto: 51.19 Twoja cena  48,63 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Modele biznesu gospodarstw agrowinnych Koneserzy wina mawiają, że „wino prawdę Ci powie" (in vino veritas), co z perspektywy menedżerskiej może oznaczać, że w „smaku" wina zawarte jest podejście do prowadzenia biznesu... >>>

SZTUKA USŁUGIWANIA JAK BYĆ DOBRYM KELNEREM


JANASIK A., wydawnictwo: CEDEWU, 2018, wydanie I

cena netto: 53.90 Twoja cena  51,21 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Sztuka usługiwania Jak być dobrym kelnerem Pierwsza książka wydana w języku polskim, poświęcona sztuce nowoczesnej obsługi kelnerskiej. Skupia się na tym, co w zawodzie kelnera jest najważniejsze - na umiejętnościach interpersonalnych,... >>>

KRAINA SMAKU W POJEMNIKU


KOBYLAŃSKA A., wydawnictwo: ADAM MARSZAŁEK, 2017, wydanie I

cena netto: 24.99 Twoja cena  23,74 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Kraina smaku w pojemniku Wstęp • 3 Wrapy z kurczakiem • 5 Sałatka bakłażanowa z kaszą gryczaną • 6 Świderki z pieczarkami w sosie pomidorowym • 7 Caprese na wykałaczkach z grzanką ziołową • 9 Sałatka oliwkowa... >>>

TOWAROZNAWSTWO ŻYWNOŚCI


PACHOŁEK B. ZMUDZIŃSKI W. PODSIADŁOWSKA J., wydawnictwo: UE POZNAŃ, 2015, wydanie I

cena netto: 29.25 Twoja cena  27,79 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

TOWAROZNAWSTWO ŻYWNOŚCI Niniejsze materiały dydaktyczne przeznaczone są głównie dla studentów kierunku towaroznawstwa studiów pierwszego stopnia Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu i dostosowane do programu przedmiotu towaroznawstwo... >>>

ZNACZENIE BADAŃ NAD TRWAŁOŚCIĄ ŻYWNOŚCI W ASPEKCIE ZAPEWNIENIA JEJ JAKOŚCI I BEZPIECZEŃSTWA KONSUMENTA


SAMOTYJA U., wydawnictwo: UE POZNAŃ, 2016, wydanie I

cena netto: 29.90 Twoja cena  28,41 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

ZNACZENIE BADAŃ NAD TRWAŁOŚCIĄ ŻYWNOŚCI W ASPEKCIE ZAPEWNIENIA JEJ JAKOŚCI I BEZPIECZEŃSTWA KONSUMENTA Postrzeganie trwałości w odniesieniu do informacji zawartych na etykiecie wpływa na poziom bezpieczeństwa konsumenta, jego satysfakcję... >>>

SMAK GORZKI W KSZTAŁTOWANIU JAKOŚCI ŻYWNOŚCI


KIKUT-LIGAJ D., wydawnictwo: UE POZNAŃ, 2015, wydanie I

cena netto: 43.35 Twoja cena  41,18 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

SMAK GORZKI W KSZTAŁTOWANIU JAKOŚCI ŻYWNOŚCI Publikacja zawiera przegląd najnowszej wiedzy na temat złożoności mechanizmów biochemicznej identyfikacji smaku gorzkiego oraz jego funkcji w żywności i żywieniu. W części empirycznej autor... >>>

książek: 12, strona 1 z 2
<<<  -  1  2  -  >>>

Jeśli chcesz wiedzieć czy coś nowego pojawiło się w tym dziale, możesz subskrybować nowości z tego działu podając swój e-mail. Jeśli pojawi się coś nowego na półce, otrzymasz informację.

aktualny dział:
Kulinaria
Twój e-mail:
zapisanie/wypisanie:
preferowany język:

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2018