ksiegarnia-fachowa.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki

ZACHOWANIE JAKOŚCI PRODUKTU


KUBERA H.

wydawnictwo: AE POZNAŃ , rok wydania 2002, wydanie I

cena netto: 40.50 Twoja cena  38,48 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Hieronim Kubera - dr hab., profesor Akademii Ekonomicznej w Poznaniu, pracownik Wydziału Towaroznawstwa. Od 30 lat jest związany z działalnością na rzecz przemysłu opakowań, która zaowocowała około 100 publikacjami i 80 opracowaniami naukowo-badawczymi, wśród których wyróżnić można badania opakowań produktów spożywczych utrwalonych metodą radiacyjną lub (i) mikrofalową. Autor kilkuset projektów opakowań, wielu norm przedmiotowych oraz kilku patentów. Członek i czynny działacz wielu krajowych i międzynarodowych organizacji naukowych.

Książka jest nowatorską próbą powiązania zagadnień teoretycznych i praktycznych z zakresu zachowania jakości wyrobów przemysłowych i produktów rolno-spożywczych. Szeroki zakres problemów dotyczy systemów zapewnienia jakości zgodnych ze standardami ISO 9000, GMP, GLP czy HACCP, a także przedłużenia fazy użytkowej produktu poprzez wykorzystanie nowoczesnych metod, takich jak: opakowania, techniki informatyczne, technologie utrwalania, przeciwdziałanie narażeniom i inne. Książka adresowana jest do kadry kierowniczej i technicznej przedsiębiorstw przemysłowych i dystrybucyjnych oraz studentów i słuchaczy studiów podyplomowych z zakresu towaroznawstwa, zarządzania, handlu i ekonomiki przedsiębiorstw.

222 strony

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2025