ksiegarnia-fachowa.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   1 egz. / 61.00 57,95   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > nowości i wznowienia polskie > Filozofia > opis książki

ORGANIZACJA PRACY W HOTELARSTWIE


RED.PLĄDER D.

wydawnictwo: KRAKOWSKA SZK.HOTEL. , rok wydania 2001, wydanie I

cena netto: 45.00 Twoja cena  42,75 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Publikacja jest syntetycznym opisem poszczególnych stanowisk pracy w obiektach hotelarskich oraz zadań i obowiązków pracowników zatrudnionych w hotelach. Opisy te są podstawą określenia zakresu obowiązków dla konkretnych stanowisk pracy.

Książka ta jest użytecznym materiałem dydaktycznym w średnich i wyższych hotelarskich szkołach zawodowych, stanowiąc podstawę do omawiania i analizowania poszczególnych stanowisk pracy oraz niezbędnych predyspozycji zatrudnianych na tych stanowiskach pracowników. W przygotowaniu publikacji uczestniczyli wykładowcy Krakowskiej Szkoły Hotelarskiej oraz wybitni praktycy hotelarstwa.

125 stron

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2024