ksiegarnia-fachowa.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   1 egz. / 121.00 114,95   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki

INSTRUKTAŻ PROWADZENIA KSIĘGI HACCP Z DOKUMENTACJĄ


WIŚNIEWSKA M.

wydawnictwo: ODDK , rok wydania 2004, wydanie I

cena netto: 121.00 Twoja cena  114,95 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Narzędzie pozwalające przedsiębiorcom samodzielnie opracować, wdrożyć i użytkować system kontroli HACCP w oparciu o wytyczne siedmiu zasad HACCP Kodeksu Żywnościowego oraz rozporządzenia nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych oraz ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia.

Każda strona księgi została opatrzona szczegółową instrukcją jej sporządzenia, praktycznym przykładem zapisów opracowanym dla małej piekarni oraz wzorcową dokumentacją uzupełniającą (Plan HACCP) – w układzie: strony lewe zawierają instruktaż, prawe przykład opracowany dla małej piekarni.


124 strony, A4, oprawa miękka

Księgarnia nie działa. Nie odpowiadamy na pytania i nie realizujemy zamówien. Do odwolania !.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2025