|
CIASTA SMAŻONE PĄCZKI FAWORKI RACUCHY
STRADECKA A. wydawnictwo: BWM , rok wydania 2009, wydanie I cena netto: 23.00 Twoja cena 21,85 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Francuskie faworki i kółeczka piwno-serowe, pączki z różą i... z kiełbasą! Wśród
przysmaków smażonych na głębokim tłuszczu znalazły się propozycje polskie,
włoskie, amerykańskie, a nawet egipskie i chińskie. Są wśród nich nie tylko
przekąski z ciasta, lecz także z jabłek, cebuli lub porów. Dowiedz się, jakiego oleju
najlepiej używać, jak przygotować pączki z białą obwódką i kiedy jest
najwłaściwszy moment na posypanie wypieków pudrem.
128 stron, oprawa twarda
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|