ksiegarnia-fachowa.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki

PAPRYKA PRZEPISY NA PYSZNE POTRAWY


SZYMANDERSKA H.

wydawnictwo: KDC , rok wydania 2006, wydanie I

cena netto: 21.45 Twoja cena  20,38 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Papryka jest jednym z warzyw o najwyższych wartościach odżywczych, zawiera najwięcej witaminy C, której nie traci podczas obróbki termicznej. Wzmacnia siły obronne organizmu, zawiera kwas foliowy niezbędny do wzrostu komórek, błonnik regulujący trawienie, potas – ważny w przemianie materii. Chroni też serce i układ krążenia. Stąd jej uprzywilejowane miejsce w wielu kuchniach świata. W książce znajduje się ponad 180 przepisów na najróżniejsze dania z udziałem papryki. Potrawy smaczne, kolorowe i nieskomplikowane.


184 strony, opraw miękka

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2024