ksiegarnia-fachowa.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki

POTRAWY Z MIĘSA KOLEKCJA KUCHNI WŁOSKIEJ


WIŚNIEWSKA N.

wydawnictwo: KDC , rok wydania 2007, wydanie I

cena netto: 23.20 Twoja cena  22,04 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Mięsne propozycje znad Morza Śródziemnego
Polski stół bez polędwicy, golonki i sznycli? Wykluczone! Dowiedzmy się, jak te przepyszne mięsa smakują w wydaniu włoskim.
Oto setka przepisów na wykwintnie przyrządzone mięsiwo. Propozycja kulinarna obejmuje zarówno często wykorzystywaną u nas wieprzowinę, jak i rzadko goszczącą w naszym menu wyśmienitą sarninę czy mieso zająca. Bogactwo dodatków, jakie mieszkańcy Italii stosują do tworzenia nowych, wyrafinowanych smaków potraw mięsnych przyprawia o zawrót głowy. Pieczarki, jabłka, whisky, wędzone pomidory, szampan i oliwki to tylko niektóre z nich. Zgromadzone tu misterne receptury zostały opatrzone szczegółowymi instrukcjami wykonania, a także informacjami na temat wartości kalorycznej porcji. Kolorowe fotografie powodują, że pragniemy natychmiast wyruszyć na zakupy i w zaciszu własnej kuchni przygotować polędwicę z rozmarynem albo roladę cielęcą z niespodzianką...


80 stron, oprawa miękka, Format: 21x27.2 cm

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2024