|
DOMOWY WYRÓB SERÓW
CARROLL R. wydawnictwo: RM , rok wydania 2022, wydanie VIIcena netto: 34.99 Twoja cena 33,24 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Domowy wyrób
serów
Przemiana
mleka w ser, to zadanie, o które może pokusić się każdy z
nas. Nawet w warunkach domowych, eksperymentując z rodzajami mleka,
czasem dojrzewania i temperaturą, można osiągnąć zaskakujące rezultaty,
które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym
najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może być inspiracją do
założenia dochodowego zajęcia.
Książka zawiera prawie 100
przepisów na sery i 60 przepisów na potrawy z
serem w roli
głównej.
Znajdziesz
w niej również wskazówki i receptury
wypróbowane przez miłośników serów,
historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki.
Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a
początkującym – jak pewnie stawiać pierwsze kroki.
280 stron, Format 163x231 mm, oprawa miękka
Osoby kupujące tę książkę wybierały także:
- FILOZOFIA WINA HAMVAS B.
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|