ksiegarnia-fachowa.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki

KIEŁKI. ŻYWNOŚĆ I LEK W NASZEJ KUCHNI


BUSTORF-HIRSCH M.

wydawnictwo: INTERSPAR , rok wydania 2007, wydanie I

cena netto: 12.00 Twoja cena  11,40 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Kiełki wbrew wszelkim pozorom nie są wynalazkiem naszych czasów czytaj czasów Nowej Kuchni, stojących pod znakiem Zdrowej Żywności. Jako żywność i lek znali je już w Starożytności Chińczycy. Jeśli chodzi o nasz sposób odżywiania się, to można powiedzieć, że kiełki zostały na powrót odkryte: jako żywność, która w naturalny sposób zaopatruje ludzkie ciało w substancje odżywcze i witalne w skoncentrowanej formie. W dodatku żywność, którą można wytwarzać samodzielnie, nawet nie potrzebując do tego celu specjalnych nakładów, aparatury czy miejsca.

86 stron, miękka oprawa

Księgarnia nie działa. Nie odpowiadamy na pytania i nie realizujemy zamówien. Do odwolania !.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2025