|
ŻYWIENIE W CHOROBACH SERCA
WIECZOREK-CHEŁMIŃSKA Z. wydawnictwo: PZWL , rok wydania 2003, wydanie II cena netto: 33.00 Twoja cena 31,35 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Cały cywilizowany świat już dawno wie, że nadmierne spożycie tłuszczów zwierzęcych,
cukru i słodyczy, ograniczenie błonnika i witamin prowadzą do miażdżycy, nadciśnienia,
zawału serca i zakrzepicy krwi.
A my? My przodujemy w statystyce umieralności na choroby krążenia i nowotwory. Każdy
moment jest dobry, aby podjąć decyzję, że chcemy żyć zdrowiej, a więc dłużej! A
na to jest jedna rada: zmienić radykalnie sposób żywienia. I nie chodzi tu wcale o to,
aby się głodzić i męczyć wymyślnymi dietami. Po prostu trzeba jeść inaczej. A jak
- dajemy wam gotową "receptę".
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|