ksiegarnia-fachowa.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   1 egz. / 52.49 49,87   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki

PRODUKCJA ZWIERZĘCA PODRĘCZNIK CZĘŚĆ 1


MARCINIAK-KULKA E.

wydawnictwo: WSIP , rok wydania 2015, wydanie I

cena netto: 52.49 Twoja cena  49,87 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Produkcja zwierzęca

Podręcznik Część 1

do nauki zawodu technik rolnik, technik ogrodnik, technik mechanizacji rolnictwa


Podręcznik stanowi kompendium podstawowej, istotnej dla technika rolnika wiedzy z zakresu produkcji zwierzęcej, która pomoże ukształtować profesjonalne umiejętności i podstawy zawodowe.

Wiedza z zakresu przedmiotu produkcja zwierzęca jest podana w dwóch częściach podręcznika. Jej opanowanie pomoże w realizowaniu przyszłych zadań zawodowych.


W I części podręcznika podano informacje dotyczące:

- budowy i funkcjonowania zwierząt gospodarskich;
- zasad żywienia zwierząt;
- wartości pasz stosowanych w żywieniu zwierząt;
- warunków w środowisku bytowania zwierząt związanych z higieną produkcji zwierzęcej;
- pokroju zwierząt i podstawowych założeń technologii produkcji.


224 strony, Format: 17.0x24.0cm, oprawa miękka

Osoby kupujące tę książkę wybierały także:
 

- PODSTAWY ROLNICTWA PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK MECHANIZACJI
CIESIELSKA A. NIEMCZYK H. / ROLNICTWA TECHNIK AGROBIZNESU

- JAK SPRZEDAWAĆ ŻEBY CHCIELI KUPOWAĆ
DALE CARNEGIE & ASSOCIATES

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2024