ksiegarnia-fachowa.pl
wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > książki polskie > Zarządzanie jakością
sortuj według tytułów: A-Z / Z-Aautorów: A-Z / Z-Adaty: od najstarszych / od najnowszych

książek: 238, strona 1 z 24
<<<  -  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  -  >>>

10 ZASAD BUDOWANIA TRWAŁYCH RELACJI Z KLIENTEM


BURES I. REHULKA P., wydawnictwo: HELION - ONE PRESS, 2007, wydanie I

cena netto: 46.40 Twoja cena  44,08 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Każdy produkt, jaki sprzedajesz, jest częścią Ciebie Instynkt VIP. Jak odróżniać klientów kluczowych od pozostałych? Jak podnieść wartość produktu o pozytywne emocje? Jak małe firmy usługowe wygrywają z korporacjami? Sympatia.... >>>

5 X DLACZEGO


BROŻYŃSKA M. LIS A. SZYMCZAK M., wydawnictwo: 2K CONSULTING, 2014, wydanie I

cena netto: 46.20 Twoja cena  43,89 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

5 x Dlaczego „5 x Dlaczego” to pierwszy w Polsce podręcznik poświęcony metodzie rozwiązywania problemów spopularyzowanej przez założyciela Toyota  Industries CO. Ltd. Sakichi Toyodę. Metoda rozwiązywania problemów za... >>>

5S DLA OPERATORÓW 5 FILARÓW WIZUALIZACJI MIEJSCA PRACY


PRODUCTIVITY PRESS DEVELOPMENT TEAM, wydawnictwo: PRODPUBLISHING, 2010, wydanie I

cena netto: 52.70 Twoja cena  50,07 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

5S dla Operatorów, 5 filarów wizualizacji miejsca pracy, to fundamentalna pozycja z serii ShopFloor wydawnictwa Productivity Press, która została wyróżniona nagrodą Shingo Prize. W poszczególnych podręcznikach serii autorzy wtajemniczają ... >>>

5S W BIURZE ORGANIZACJA MIEJSCA PRACY I ELIMINACJA MARNOTRAWSTWA


FABRIZIO T.A. TAPPING D., wydawnictwo: PRODPUBLISHING, 2010, wydanie I

cena netto: 126.00 Twoja cena  119,70 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Chociaż działania biurowe i administracyjne generują niemal 60% kosztów związanych z wytwarzaniem towarów w większości organizacji, bardzo często pozostają wyłączone z projektów wdrożenia szczupłych procesów. By stworzyć prawdziwe szczupłe przedsi... >>>

AGROBIZNES PODSTAWY PRZETWÓRSTWA SPOŻYWCZEGO PODRĘCZNIK


LADA H.A., wydawnictwo: WSIP, 2008, wydanie I

cena netto: 24.90 Twoja cena  23,66 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Podręcznik stanowi kompendium wiedzy na temat przetwórstwa spożywczego. Jest zgodny z programem nauczania 2307/MRiGŻ/1997.08.18 i pomocny w przygotowaniu do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie technik agrobiznesu 341... >>>

AKREDYTACJA POTWIERDZENIE ZGODNOŚCI DLA WYROBÓW NA RYNKU UNII


MALESZKA A. / EUROPEJSKIEJ, wydawnictwo: WYD UE POZNAŃ, 2010, wydanie I

cena netto: 61.00 Twoja cena  57,95 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Monografia ma na celu przede wszystkim pokazanie ciągłego budowania i tworzenia zasad funkcjonowania wspólnego rynku europejskiego w zakresie swobodnego przepływu towarów. Autorka prezentuje na szerszym tle certyfikacyjne i akredytacyjne... >>>

ANALIZA FINANSOWA Z PERSPEKTYWY HR BUSINESS PARTNER


KRECZMAŃSKA-GIGOL K. GIGOL T., wydawnictwo: SGH, 2022, wydanie I

cena netto: 94.50 Twoja cena  89,78 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Analiza finansowa z perspektywy HR Business Partner Podręcznik został podzielony na trzy części. Pierwsze dwie części zostały poświęcone analizie finansowej, ponieważ dla zrozumienia finansowych efektów decyzji dotyczących personelu... >>>

ARKUSZE IDENTYFIKACJI ZAGROŻEŃ I KRYTYCZNYCH PUNKTÓW KONTR. W CUKIERNI


BUDZYŃSKA A., wydawnictwo: ODDK, 2004, wydanie I

cena netto: 183.70 Twoja cena  174,52 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

System HACCP bazuje na siedmiu zasadach, z których pierwsza to przeprowadzenie analizy zagrożeń, druga zaś - określenie krytycznych punktów kontrolnych (CCP). Opracowanie pozwoli samodzielnie, bez pomocy konsultanta, zidentyfikować zagrożenia na... >>>

AUDIT WEWNĘTRZNY WEDŁUG NORM ISO PLANOWANIE REALIZACJA DOKUMENTOWANIE


LEWANDOWSKI M. OCHYRA I. KONKOLEWSKA D., wydawnictwo: WIEDZA I PRAKTYKA, 2011, wydanie I

cena netto: 109.70 Twoja cena  104,22 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Audyt wewnętrzny według norm ISO Planowanie, realizacja, dokumentowanie i ocena Systematyczny, niezależny i udokumentowany proces uzyskiwania dowodu oraz jego obiektywnej oceny w celu określenia stopnia spełnienia założonych kryteriów, ... >>>

AUDYT WEWNĘTRZNY GMP GHP HACCP PORADNIK PRAKTYCZNY


RED. ZADERNOWSKI M.R., wydawnictwo: ODDK, 2004, wydanie I

cena netto: 99.00 Twoja cena  94,05 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Obowiązek wdrażania systemów GMP, GHP i HACCP wynika z ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Nr 171, poz. 1225). Wdrożone systemy zapewnienia jakości będą działały skutecznie i prawidłowo, jeżeli będą ... >>>

książek: 238, strona 1 z 24
<<<  -  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  -  >>>

Jeśli chcesz wiedzieć czy coś nowego pojawiło się w tym dziale, możesz subskrybować nowości z tego działu podając swój e-mail. Jeśli pojawi się coś nowego na półce, otrzymasz informację.

aktualny dział:
Zarządzanie jakością
Twój e-mail:
zapisanie/wypisanie:
preferowany język:

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. 2012-2024